pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 2.9. - 6.9. 2024
pondělí
Polévka: Krupicová s vejcem
-
MENU 1 170,-
Pečený králík se zeleninou a špekem, mačkané brambory
-
MENU 2 170,-
Těstoviny Penne, arabiata, kousky panenky
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Dršťková
-
MENU 1 170,-
Farmářský zeleninový salát s kuřecím masem, uzeným sýrem a česnekovým dresinkem,toust
-
MENU 2 165,-
Biftek z mletého masa s pepřovou omáčkou a sázeným vejcem, steakové hranolky
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Masový vývar se zeleninou a nudlemi
-
MENU 1 170,-
Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a kuřecími kousky, parmazán
-
MENU 2 165,-
Vepřová pečeně po znojemsku s rýží
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Kapustová polévka se slaninou a bramborem
-
MENU 1 170,-
Kuřecí medailonky se sladinovou omáčkou, americké brambory
-
MENU 2 165,-
Hrachová kaše s klobáskou, okurkem a vídeňskou cibulkou, chléb
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Zelná s klobásou
-
MENU 1 170,-
Vepřový řízek z kotlety s bramborovým salátem
-
MENU 2 165,-
Italské špagety ,,Carbonara´´ se slaninou a vejcem
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich