pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 22.7. - 26.7. 2024
pondělí
Polévka: Masový vývar s kapáním
-
MENU 1 165,-
Tagliatelle arabiata s kuřecím masem, slaninou a parmazánem
-
MENU 2 165,-
Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
-
MENU 1 165,-
Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát
-
MENU 2 165,-
Gyros z kuřecích stehen v pita chlebu se zeleninou, tzatziki
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Kapustová s bramborem
-
MENU 1 165,-
Kuřecí stehenní steak s kořením Asado, hranolky
-
MENU 2 165,-
Zeleninový salát s mozzarellou, rajčaty, bazalkovým pestem, bagetka
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Zeleninová polévka
-
MENU 1 165,-
Vepřový řízek s bramborovým salátem
-
MENU 2 165,-
Kuřecí pikantní směs sypaná strouhaným sýrem, hranolky
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Italská s těstovinou
-
MENU 1 175,-
Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem
-
MENU 2 200,-
Vepřová zauzená žebírka Spare ribs se salátem s kysaného zelí, hořčice, chléb
-
MENU 3 165,-
Řecký salát se sýrem feta a olivami, máslová bagetka
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich