pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 9. - 13.6. 2025
pondělí
Polévka: Pórková s vejcem
-
MENU 1 180,-
Bramborové halušky se slaninou a brynzou
-
MENU 2 180,-
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, steakové hranolky a tatarská omáčka
-
MENU 3 -
úterý
Polévka: Slepičí vývar s písmenky a játrovou rýží
-
MENU 1 180,-
Kancléřova krkovička pečená na černém pivě a česneku, mačkané petrželkové brambory s vídeňskou cibulkou
-
MENU 2 175,-
Kuřecí rizoto se zeleninou sypané sýrem, kyselí okurek
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Žampionový krém
-
MENU 1 175,-
Kuřecí steak Caprese, hranolky
-
MENU 2 180,-
Bramborové gnocchi s kousky panenky a smetanovým špenátem, parmazán
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Hrachová s klobáskou
-
MENU 1 175,-
Kuřecí špíz se slaninou, šťouchané brambory
-
MENU 2 175,-
Vepřové roštěnky na špeku a česneku, rýže
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Frankfurtská s bramborem
-
MENU 1 185,-
Pečené kachní stehno, červené zelí, variace knedlíků
-
MENU 2 180,-
Smažený šťavnatý karbanátek, bramborová kaše se smetanou, rajčatový salát s cibulkou
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich