pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 21.10. - 25.10. 2024
pondělí
Polévka: Kapustová s bramborem
-
MENU 1 170,-
Mix grill se slaninovou omáčkou, hranolky
-
MENU 2 170,-
Hermelín s grilovanou zeleninou a rozpečenou bagetkou s bazalkovým pestem
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Žampionový krém
-
MENU 1 170,-
Kuřecí prsa na smetaně s kukuřicí, jasmínová rýže
-
MENU 2 170,-
Čevabčiči se šťávou z výpeku, vařené brambory, hořčice a okurek
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Francouzská
-
MENU 1 170,-
Krkovička na černém pivu, šťouchané brambory
-
MENU 2 170,-
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, smažené krokety, tatarská omáčka
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Gulášová s bramborem
-
MENU 1 170,-
Křenová omáčka s uzeným masem, knedlík
-
MENU 2 170,-
Smažené žampiony, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Čočková s párkem
-
MENU 1 175,-
Lasagne Bolognese
-
MENU 2 165,-
Koprová omáčka s vejci a knedlíkem
-
MENU 3 170,-
Bramborové gnocchi s houbovou omáčkou a kousky panenky, parmazán
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich