pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 13.1. - 17.1. 2025
pondělí
Polévka: Pórková s vejcem
-
MENU 1 170,-
Kuřecí kung pao s jasmínovou rýží
-
MENU 2 170,-
Smažený sýr, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Masový vývar s celestýnskými nudlemi
-
MENU 1 170,-
Koprová omáčka s vejcem, brambory
-
MENU 2 180,-
Špíz z vepřové panenky, smažené hranolky
-
MENU 3 -
středa
Polévka: Uzená s kroupami
-
MENU 1 170,-
Grilovaná krkovička se sladinovou omáčkou, pečené česnekové brambory
-
MENU 2 170,-
Salát Caesar s kuřecím masem
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Frankfurtská
-
MENU 1 170,-
Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurek
-
MENU 2 180,-
Hovězí svíčková na smetaně, knedlík a brusinky
-
MENU 3 -
pátek
Polévka: Kulajda
-
MENU 1 170,-
Kuřecí v bylinkové těstíčku, hranolky
-
MENU 2 175,-
Špagety Bolognese sypané parmazánem
-
MENU 3 -
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich