pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 4.11. - 8.11. 2024
pondělí
Polévka: Zelná s klobáskou
-
MENU 1 170,-
Kuřecí roláda plněná slaninou a špenátem, rýže
-
MENU 2 170,-
Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Brokolicová
-
MENU 1 170,-
Smažený sýr, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 2 170,-
Tagliatelle s kuřecím masem a slaninovou omáčkou, parmazán
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Fazolová
-
MENU 1 170,-
Pečené jelítko, vařené brambory, salát z kysaného zelí a okurek
-
MENU 2 170,-
Tortilla plněná kuřecí masem, zeleninou, cheddarem, bylinkovým dipem, malé hranolky
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Zabíjačková bílá s kroupami
-
MENU 1 180,-
Hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka, kynutý knedlík
-
MENU 2 170,-
Katův šleh z vepřové panenky, smažené hranolky
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Bramboračka s houbami
-
MENU 1 175,-
Vepřová panenka s houbovou omáčkou, krokety
-
MENU 2 170,-
Kuřecí soté s jasmínovou rýží
-
MENU 3 -
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich