pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 15. - 19.9. 2025
pondělí
Polévka: Kulajda
-
MENU 1 175,-
Pečené kuřecí stehno na másle, dušená rýže, okurek
-
MENU 2 180,-
Brynzové halušky s opečenou slaninou
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi
-
MENU 1 175,-
Segedínský guláš s kynutým knedlíkem
-
MENU 2 180,-
Kuřecí plátek v sýrovém těstíčku, hranolky a tatarská omáčka
-
MENU 3 140,-
Bramborové knedlíky se švestkami, máslem a mákem
středa
Polévka: Hráškový krém s krutony
-
MENU 1 180,-
Kuřecí medailonky se slaninovou omáčkou, krokety
-
MENU 2 175,-
Vepřové roštěnky na houbách s pečenou rýží
-
MENU 3 -
čtvrtek
Polévka: Staročeská pivní polévka
-
MENU 1 180,-
Bramborové gnocchi s kuřecími kousky a smetanovým špenátem, parmazán
-
MENU 2 175,-
Karbanátky s bramborovou kaší a okurkem
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Francouzská cibulačka se smaženým hráškem
-
MENU 1 180,-
Smažený vepřový řízek z krkovičky s česnekem, vídeňský bramborový salát
-
MENU 2 195,-
Zeleninový salát s kousky grilovaného lososa a tofu, máslová kukuřice s tymiánem, pečivo
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich