pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 24. - 28.3. 2025
pondělí
Polévka: Masový vývar s nudlemi
-
MENU 1 170,-
Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík
-
MENU 2 175,-
Kuřecí směs po Thajsku s pečenou rýží
-
MENU 3 -
úterý
Polévka: Hráškový krém s krutony
-
MENU 1 180,-
Hovězí Chilli con carne s aioli dipem, pita chléb
-
MENU 2 175,-
Kuřecí medailonky se slaninovou omáčkou, americké brambory
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Bramboračka s houbami
-
MENU 1 175,-
Salát ,, Caesar´´ s kuřecím masem, sypané parmazánem
-
MENU 2 175,-
Vepřový bůček pečený na česneku, červené perníkové zelí a chlupatý knedlík
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Italská minestrone
-
MENU 1 175,-
Domácí sekaná pečeně, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, okurek
-
MENU 2 175,-
Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, těstoviny
-
MENU 3 195,-
Grilovaný losos v tortille s hráškovým pyré a medvědím česnekem, listovým salátem, s vinnou redukcí s medem
pátek
Polévka: Krémová česnečka s chlebovými krutony
-
MENU 1 175,-
Vepřové trhané maso v hot dog housce, salát, smažená cibulka, dip, malé hranolky
-
MENU 2 175,-
Smažený hermelín, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich