pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 5. - 9.5. 2025
pondělí
Polévka: Zeleninová
-
MENU 1 180,-
Kuřecí roláda, bramborová kaše, okurek
-
MENU 2 175,-
Čočka na kyselo, klobásek, vejce, chléb
-
MENU 3 -
úterý
Polévka: Masový vývar se zeleninou a nudlemi
-
MENU 1 175,-
Špagety Aglio olio s kuřecím masem a parmazánem
-
MENU 2 180,-
Vepřový flamendr, hranolky
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka:ODSTÁVKA ELEKTŘINY
-
MENU 1 -
-
MENU 2 -
ODSTÁVKA ELEKTŘINY
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: STÁTNÍ SVÁTEK
-
MENU 1 -
-
-
MENU 2 -
Svátek
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Zelná s klobáskou
-
MENU 1 175,-
Smažené žampiony, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 2 185,-
Vepřová panenka se slaninovou omáčkou, bramborové krokety
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich