Pondělí | |
Polévka: | Brokolicový krém s houstičkami |
Menu 1: | Steak z krkovičky s jemnou dijonskou omáčkou, hranolky julienne 145,- |
Menu 2: | Rizoto z kuřecího masa se zeleninou sypané sýrem, sterilovaný okurek 145,- |
Menu 3: | |
Úterý | |
Polévka: | Kuřecí vývar s masem a zeleninou |
Menu 1: | Špíz z panenky se slaninou, mačkané brambory 155,- |
Menu 2: | Hovězí guláš s červenou cibulkou, houskový knedlík 155,- |
Menu 3: | |
Středa | |
Polévka: | Italská s těstovinou |
Menu 1: | Kuřecí ondráš, zelný salátek 150,- |
Menu 2: | Grilovaný oštiepok na salátových listech s cherry rajčaty, brusinková omáčka, rozpečená bageta 145,- |
Menu 3: | |
Čtvrtek | |
Polévka: | Uzená s kroupami |
Menu 1: | Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, sterilovaný okurek 145,- |
Menu 2: | Red burger s kuřecím masem, cheddarem, bylinkovým dipem, ledovým salátem, smažené hranolky 155,- |
Menu 3: | Domácí Bavorské vdolečky s povidly a šlehačkou 110,- |
Pátek | |
Polévka: | Bramboračka s houbami |
Menu 1: | Vepřová kotleta na grilu s pepřovou omáčkou, pečené brambory 145,- |
Menu 2: | Čočka na kyselo, 2 ks sázené vejce, náš pivní chleba 140,- |
Menu 3: |
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. | obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich |
2. | korýši a výrobky z nich |
3. | vejce a výrobky z nich |
4. | ryby a výrobky z nich |
5. | podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich |
6. | sojové boby/sója/ a výrobky z nich |
7. | mléko a výrobky z něj |
8. | skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich |
9. | celer a výrobky z něj |
10. | hořčice a výrobky z ní |
11. | sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich |
12. | oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 |
13. | vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj |
14. | měkkýši a výrobky z nich |