Polední menu

Týden od 26. 02. 2024 do 01. 03. 2024

Pondělí

Polévka:

Masový vývar se zeleninou a nudlemi

Menu 1:

Kuřecí steak, žampionová omáčka, americké brambory 165 Kč

Menu 2:

Koprová omáčka, 2ks vejce, houskový knedlík 165 Kč

Menu 3:

Úterý

Polévka:

Cibulový krém s bazalkou

Menu 1:

Noky na smetanovém špenátu s kuřecími kousky, sypané parmazánem 165 Kč

Menu 2:

Vepřový flamendr, hranolky 165 Kč

Menu 3:

Středa

Polévka:

Dršťková z hlívy ústřičné

Menu 1:

Smažené filé z aljašské tresky, bramborový salát 165 Kč

Menu 2:

Kuřecí roláda, dušená rýže, okurek 165 Kč

Menu 3:

Čtvrtek

Polévka:

Moravská česnečka s opečeným chlebem

Menu 1:

Salát Caesar s kuřecím masem a krutony 165 Kč

Menu 2:

Vepřová líčka na česneku a majoránce, bramborová kaše 165 Kč

Menu 3:

Domácí langoše s kečupem a česnekem, sypané sýrem 130 Kč

Pátek

Polévka:

Hráškový krém s krutony

Menu 1:

Kuřecí kung-pao, restované čínské nudle 165 Kč

Menu 2:

Hovězí pečeně na víně a kořenové zelenině, jasmínová rýže 170 Kč

Menu 3:

Alergeny

Pokrmy mohou obsahovat alergeny

Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.

1.obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6.sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13.vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich