Cena menu: -- Kč
Pondělí | |
Polévka: | --- |
Menu 1: | --- |
Menu 2: | --- |
Menu 3: | --- |
Úterý | |
Polévka: | --- |
Menu 1: | --- |
Menu 2: | --- |
Menu 3: | --- |
Středa | |
Polévka: | --- |
Menu 1: | --- |
Menu 2: | --- |
Menu 3: | --- |
Čtvrtek | |
Polévka: | --- |
Menu 1: | --- |
Menu 2: | --- |
Menu 3: | --- |
Pátek | |
Polévka: | --- |
Menu 1: | --- |
Menu 2: | --- |
Menu 3: | --- |
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. | obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich |
2. | korýši a výrobky z nich |
3. | vejce a výrobky z nich |
4. | ryby a výrobky z nich |
5. | podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich |
6. | sojové boby/sója/ a výrobky z nich |
7. | mléko a výrobky z něj |
8. | skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich |
9. | celer a výrobky z něj |
10. | hořčice a výrobky z ní |
11. | sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich |
12. | oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 |
13. | vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj |
14. | měkkýši a výrobky z nich |