pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 23. - 27.6. 2025
pondělí
Polévka: Kmínová s vejcem
-
MENU 1 175,-
Pečený jelítkový prejt, vařené brambory a salát z kysaného zelí
-
MENU 2 180,-
Kuřecí prsa po čínsku, dušená rýže Basmati
-
MENU 3 -
úterý
Polévka: Čočková
-
MENU 1 175,-
Bramborový guláš s klobáskou, chléb
-
MENU 2 180,-
Wrap twister s kuřecími stripsy, sýrem, slaninou, dresinkem, malé hranolky
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Celerový krém s mrkví
-
MENU 1 180,-
Kuřecí prso zapečené se šunkou a sýrem, šťouchané brambory
-
MENU 2 175,-
Hermelín s grilovanou zeleninou a bagetkou s bazalkovým pestem
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi
-
MENU 1 180,-
Holandský řízek s bramborovou kaší a okurkem
-
MENU 2 175,-
Kuřecí flamendr se zeleninou, hranolky
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Dršťková
-
MENU 1 180,-
Kuřecí řízek ,,Ondráš´´ v bramboráku, salát coleslaw
-
MENU 2 180,-
Štěpánská hovězí pečeně, kynutý knedlík/dušená rýže
-
MENU 3 175,-
Smažené býčí žlázy, bramborový salát, citron
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich