Polední menu

Pondělí 18. 03. 2019

Polévka:

Hrachová s párkem (1a) 25,-

Menu 1:

Špagety Carbonara (s vejcem, slaninou, smetanou a parmazánem) (1a,3,7) 85,-

Menu 2:

Smažený kuřecí řízek v pivním těstíčku, mačkané brambory (1a,3,7) 90,-

Menu 3:

Týdenní menu >

Aktuálně

Aktuálně na čepu

SLAVKOVSKÁ DESÍTKA - světlé výčepní, obsah alkoholu: 4 % obj., EPM: 10 % hm.

SLAVKOVSKÁ DVANÁCTKA – světlý ležák, obsah alkoholu: 5 % obj., EPM: 12 % hm.

SLAVKOVSKÝ KANCLÉŘ - tmavé speciální, obsah alkoholu: 5,5 % obj., EPM: 13 % hm.

AUSTERLITZ IPA - světlé speciální svrchně kvašené, obsah alkoholu: 5,8 % obj., EPM: 14 % hm.

SLAVKOVSKÝ BOCK - polotmavý speciál, obsah alkoholu: 6,5 % obj., EPM 15 % hm.

Živé středy na Slavkovském pivovaru

Během zimních měsíců jsme pro Vás připravili středeční večery s programem. Směry kudy se bude ubírat tento program budou:

A. „Pivovar na živo“ – tyto večery bude na programu například živá hudba, přednášky, PubQuíz, recitace, promítání či představení.

B. „Středy se samospádem“ – tyto středy bude probíhat samo-čepování z dřevěného soudku se spárovanou jednohubkou.

Více na stránce AKCE

Ocenění pro Slavkovský pivovar na XXIX INTERNATIONAL BEER FESTIVAL ČESKÉ BUDĚJOVICE 2019

Slavkovský pivovar si odnáší dvě ocenění z letošního Mezinárodního pivního festivalu v Českých Budějovicích.

Zlatou pivní pečeť za nejlepší polotmavé speciální pivo v kategorii minipivovary získal SLAVKOVSKÝ BOCK.

Dále do Slavkova putuje třetí pozice v kategorii výčepní světlé pivo z minipivovaru s pivem SLAVKOVSKÁ DESÍTKA.
DESÍTKA ze Slavkova toto ocenění získává opakovaně, což je důkazem stabilní kvality.
Od počátku pivovaru se snažíme vrátit světlému výčepnímu pivu jeho důstojnost a nejen proto je tohle pivo nejpoptávanějším a nejprodávanějším produktem našeho portfolia.

Středy se samospádem na Slavkovském pivovaru

Vybrané středeční podvečery v zimních měsících, budou mít hosté pivovarské restaurace možnost načepovat si vlastnoručně pivo samospádem z dřevěného soudku.

Uprostřed restaurace bude připraven stůl, na němž bude umístěn dřevěný soudek s výčepním kohoutem. Vedle něj budou připraveny omyté a mokré 0,5l sklenice pro čepování.

Více na stránce AKCE

Mimořádná nabídka Slavkovského pivovaru

½ krajíce chleba se škvarkovou pomazánkou s okurkem a vejci (1a,3,10) 35,-

Zelná s klobásou a bramborem (1a,7) 45,-

Steak z hovězího krku s červenou cibulkou a petrželovými brambory gratinované smetanou (1a,7,10) 235,-

Lívanečky s borůvkami a javorovým sirupem zdobené karamelovou šlehačkou (1a,3,7)

Slavkovský pivovar přijme

- víkendovou výpomoc do kuchyně (DPP)

Informace na:
tel. 602 711 594, 544 220 101
info@slavkovskypivovar.cz

Dějiny pivovarnictví ve Slavkově u Brna

Kniha Dějiny pivovarnictví Slavkova u Brna, jejíž autorem je pan Filip Vrána, mapuje historii pivovarnictví tohoto města od středověku po současnost. Je výsledkem pětiletého studia v archivech i v terénu.

Knihu můžete zakoupit mimo jiné i v restauraci Slavkovského pivovaru.

Speciální slavkovská piva

Jaro:

SLAVKOVSKÝ VÍDEŇSKÝ LEŽÁK

Léto:

SLAVKOVSKÝ HELLES

Podzim:

SLAVKOVSKÝ KAŠTAN

Zima:

SLAVKOVSKÝ RUSSIAN IMPERIAL STOUT

Podrobnosti >

Pivovar

Slavkovský pivovar

V našem pivovaru pro Vás vyrábíme nejen typicky česká piva, ale i piva různých druhů a stylů, spodně i svrchně kvašená, nefiltrovaná a nepasterizovaná.

Při vaření našeho piva klademe důraz na kvalitu surovin, a dostává se k Vám v té nejlepší možné přírodní formě.

Více >

Restaurace

Slavkovský pivovar

Restaurace Slavkovského pivovaru se nachází v klidné části města Slavkov u Brna. Je nekuřácká a je vybavena stylovým dubovým nábytkem.

Při posezení u pivečka můžete sledovat práci sládka při vaření piva na varně našeho pivovaru, která tvoří dominantu restaurace.

Více >