pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 31.3 - 4.4. 2025
pondělí
Polévka: Slepičí vývar s fritátovými nudlemi
-
MENU 1 170,-
Buřt guláš s klobáskou, chléb
-
MENU 2 175,-
Kuřecí roláda s dušenou rýží, okurek
-
MENU 3 -
úterý
Polévka: Fazolová s párkem
-
MENU 1 175,-
Vepřová játra na roštu, hranolky a tatarská omáčka
-
MENU 2 180,-
Boloňské lasagne s hovězím masem
-
MENU 3 -
-
středa
Polévka: Uzená s kroupami
-
MENU 1 175,-
Kuřecí zapečené prso se šunkou a nivou, americké brambory
-
MENU 2 180,-
Nudličky Stroganov z vepřové panenky s jasmínovou rýží
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Kulajda s houbami a bramborem
-
MENU 1 175,-
Kuřecí řízek Ondráš, salát coleslaw
-
MENU 2 170,-
Kuličky v rajské omáčce, těstoviny
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Zeleninová
-
MENU 1 175,-
Segedínský guláš s knedlíkem
-
MENU 2 175,-
Smažený sýr gouda, vařené brambory a tatarská omáčka
-
MENU 3 145,-
Kynuté knedlíky s povidly přelité máslem, sypané mákem
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich