Polední menu

Týden od 20. 05. 2019 do 24. 05. 2019

Pondělí

Polévka:

Květáková (1a,7,9) 25,-

Menu 1:

Drůbeží játra na slanině s majoránkou, těstoviny (1a) 90,-

Menu 2:

Čočka na kyselo, grilovaná klobása, okurek, chléb (1a) 85,-

Menu 3:

Úterý

Polévka:

Vývar s rýží a hráškem (9) 25,-

Menu 1:

Pečená vepřová krkovička po selsku, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou (1a,7) 85,-

Menu 2:

Boloňské špagety s mletým hovězím masem sypané parmazánem (1a,3,9) 90,-

Menu 3:

Středa

Polévka:

Fazolová (1a,9) 25,-

Menu 1:

Zeleninový salátek s kuřecím masem a vejci, dressing, bylinková bagetka (1a,3,7) 95,-

Menu 2:

Vepřová panenka po venkovsku s cibulí a česnekem na bramboráku, sypané uzeným sýrem (1a,3,7,10) 100,-

Menu 3:

Čtvrtek

Polévka:

Vepřový vývar po čínsku se zeleninou a nudlemi (1a,3,9) 25,-

Menu 1:

Kuřecí přírodní plátek na bylinkách, dušená rýže (1a) 95,-

Menu 2:

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a škvarky, dušené zelí, vídeňská cibulka (1a,3) 90,-

Menu 3:

Pátek

Polévka:

Slepičí s celestinskými nudlemi (1a,3,7,9) 25,-

Menu 1:

Hovězí hamburger s čedarem a zeleninou, malé hranolky (1a,3,7) 115,-

Menu 2:

Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7) 90,-

Menu 3:

Alergeny

Pokrmy mohou obsahovat alergeny

Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.

1.obiloviny obsahující lepek-pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6.sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13.vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich