Polední menu

Týden od 18. 03. 2019 do 22. 03. 2019

Pondělí

Polévka:

Hrachová s párkem (1a) 25,-

Menu 1:

Špagety Carbonara (s vejcem, slaninou, smetanou a parmazánem) (1a,3,7) 85,-

Menu 2:

Smažený kuřecí řízek v pivním těstíčku, mačkané brambory (1a,3,7) 90,-

Menu 3:

Úterý

Polévka:

Česneková s opečeným chlebem (1a,3) 25,-

Menu 1:

Hovězí burger se zeleninou a sýrem cheddar, malé hranolky (1a,3,7,10) 115,-

Menu 2:

Uzená krkovice, křenová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7) 90,-

Menu 3:

Středa

Polévka:

Celerová s houstičkami (1a,3,7,9) 25,-

Menu 1:

Pečený pstruh na česneku a rozmarýnu, grilovaná zelenina (4) 120,-

Menu 2:

Vepřové výpečky, dušený špenát, vařené brambory (1a,7) 85,-

Menu 3:

Čtvrtek

Polévka:

Hovězí vývar s fritovanými nudlemi (1a,3,7,9) 25,-

Menu 1:

Holandský vepřový řízek, bramborová kaše s pažitkou, okurek (1a,3,7,10) 85,-

Menu 2:

Flamendr z vepřové panenky se zeleninou, hranolky 95,-

Menu 3:

Pátek

Polévka:

Rajčatová s rýží (1a) 25,-

Menu 1:

Hovězí plec na houbách, dušená rýže (1a,7,10) 90,-

Menu 2:

Salát z listových salátů a zeleniny s kuřecími stripsy, hořčičná omáčka (1a,3,7,10) 95,-

Menu 3:

Alergeny

Pokrmy mohou obsahovat alergeny

Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.

1.obiloviny obsahující lepek-pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6.sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13.vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich