Polední menu

Týden od 15. 04. 2019 do 19. 04. 2019

Pondělí

Polévka:

Cibulová (1A,7) 25,-

Menu 1:

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou, steakové hranolky (1A,7,10 110,-

Menu 2:

Smažený hermelín, vařené brambory, domácí tatarská omáčka (1A,3,7,10) 85,-

Menu 3:

Úterý

Polévka:

Bramboračka s houbami (1A,9) 25,-

Menu 1:

Chilli con carne, chléb (1A) 95,-

Menu 2:

Filované kuřecí prso ve smetanové omáčce, těstoviny (1A,3,7) 85,-

Menu 3:

Středa

Polévka:

Slepičí vývar s nudlemi (1A,9) 25,-

Menu 1:

Rizoto s trhaným vepřovým masem, hráškem a kukuřicí, sypané sýrem, okurek (7) 90,-

Menu 2:

Segedínský guláš, houskový knedlík (1A,3,7) 85,-

Menu 3:

Čtvrtek

Polévka:

Selská se žampiony (1A,7) 25,-

Menu 1:

Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík (1A,3,7) 85,-

Menu 2:

Mořská štika na másle a bylinkách, grilovaná zelenina, opečený toust (1A,3,4) 110,-

Menu 3:

Pátek

Polévka:

Svátek – bez poledního menu

Menu 1:

Menu 2:

Menu 3:

Alergeny

Pokrmy mohou obsahovat alergeny

Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.

1.obiloviny obsahující lepek-pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6.sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13.vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich