Akce

Živé středy na Slavkovském pivovaru

Během zimních měsíců jsme pro Vás připravili středeční večery s programem. Směry kudy se bude ubírat tento program budou:

A. „Pivovar na živo“ – tyto večery bude na programu například živá hudba, přednášky, PubQuíz, recitace, promítání či představení.

B. „Středy se samospádem“ – tyto středy bude probíhat samo-čepování z dřevěného soudku se spárovanou jednohubkou.

16.01.2019 – Středa se samospádem – SLAVKOVSKÝ KANCLÉŘ

23.01.2019 – Pivovar na živo – PubQuiz vol. 18

30.01.2019 – Středa se samospádem – SLAVKOVSKÁ DVANÁCTKA

06.02.2019 – Pivovar na živo – Vystoupení kapely VÝLET

13.02.2019 – Středa se samospádem - SLAVKOVSKÁ TMAVÁ DESÍTKA (6. výročí pivovaru ZDARMA)

20.02.2019 – Pivovar na živo – PubQuiz vol. 19

27.02.2019 – Středa se samospádem – TITANIC BEERTIME

06.03.2019 – Pivovar na živo – Cestovatelský večer: Parky USA No.2

13.03.2019 – Středa se samospádem – SLAVKOVSKÝ BOCK

20.03.2019 – Pivovar na živo – Cestovatelský večer: Hory, Hory, Hory…Elbrus a Manaslu

27.03.2019 – Pivovar na živo – PubQuiz vol. 20

10.04.2019 – Středa se samospádem – SLAVKOVSKÝ VÍDEŇSKÝ LEŽÁK

17.04.2019 – Pivovar na živo – Cestovatelský večer: Island-vulkány a Fjordy


Změny v programu vyhrazeny

Středy se samospádem na Slavkovském pivovaru

Vybrané středeční podvečery v zimních měsících, budou mít hosté pivovarské restaurace možnost načepovat si vlastnoručně pivo samospádem z dřevěného soudku.

Uprostřed restaurace bude připraven stůl, na němž bude umístěn dřevěný soudek s výčepním kohoutem. Vedle něj budou připraveny omyté a mokré 0,5l sklenice pro čepování.

Postup čepování: Host si odebere sklenici z podnosu, dle libosti si do něj načepuje pivo a spolu s načepovaným pivem si s sebou odnese ke stolu i žeton, který bude připraven v misce vedle dřevěného soudku (1 pivo = 1 žeton). Při placení host obsluze předloží odebrané žetony a podle nich obsluha hostovi vystaví účet.

S každým půllitrem si host spolu s žetonem může zdarma odnést také jednu pochoutku z připravené nabídky. Pochoutky budou obsahovat ingredience vhodné pro spárování chutí k danému pivnímu stylu.

Akce bude probíhat ve stanovených středách (viz rozpis níže), vždy od 19 hodin a bude končit se zavírací dobou, nebo vyčepováním stanoveného množství piva.

Přehled termínů a piv na čepu samospádem:

16. 1. 2019 – SLAVKOVSKÝ KANCLÉŘ
Pivo – tmavý speciál, EPM: 13 % hm., obsah alkoholu: 5,5 % obj.
Spárovaná pochutina: Sekaná pečeně s hořčicí a okurkem, pivovarský chléb.

30. 1. 2019 – SLAVKOVSKÁ DVANÁCTKA
Pivo – světlý ležák, EPM 12 % hm., obsah alkoholu: 5 % obj.
Spárovaná pochutina: Závin s vepřovým nářezem.

13. 2. 2019 – SLAVKOVSKÁ TMAVÁ DESÍTKA – 6. výročí pivovaru ZDARMA
Pivo – tmavé výčepní, EPM: 10 % hm., obsah alkoholu: 4 % obj.
Spárovaná pochutina: Bageta s bůčkovou pomazánkou.

27. 2. 2019 – TITANIC BEER TIME
Pivo – světlý ležák, EPM 11 % hm., obsah alkoholu: 4,4 % obj.
Spárovaná pochutina: Kanapka s tvarohem, sušenými rajčaty a černou olivou.

13. 3. 2019 – SLAVKOVSKÝ BOCK
Pivo – polotmavý speciál, EPM 15 % hm., obsah alkoholu: 6,5 % obj.
Spárovaná pochutina: Rozpečený pivní toast s pikantní cheddarovou pěnou a divokými brusinkami.

10. 4. 2019 – SLAVKOVSKÝ VÍDEŇSKÝ LEŽÁK
Pivo – světlý ležák, EPM 12 % hm., obsah alkoholu: 5 % obj.
Spárovaná pochutina: Pomazánka z červené řepy a tvarohu, pivovarský chléb.