Restaurace

Polední menu

Týden od 19. 11. 2018 do 23. 11. 2018

Pondělí

Bramborové kyselo (1a,7,9) 25,-
Krůtí nudle na kari s kukuřicí a hlívou ústřičnou, jasmínová rýže 95,-
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 85,-

Úterý

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1a,3,9) 25,-
Caesar salát s kuřecím masem a parmazánem, česnekové krutony (1a,7) 105,-
Čočka na kyselo, grilovaná klobása, okurek, chléb (1a) 85,-
Dančí plec na smetaně s brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10) 110,-

Středa

Zeleninová (1a,7,9) 25,-
Vepřová játra na roštu, steakové hranolky, tatarská omáčka (1a,3,7,10) 90,-
Zapečená tilápie s rajčaty a mozzarellou na zeleninovém kuskusu (4,7) 105,-
Míchaný zeleninový salát s citronovo pažitkovým dressingem a grilovaným hermelínem, rozpečená bylinková bagetka (1a,7) 100,-

Čtvrtek

Zabíjačková černá (1b,9) 25,-
Kuřecí řízek Cordon bleu , mačkané brambory s máslem a petrželí gratinované smetanovým přelivem (1a,3,7) 95,-
Segedínský guláš, houskový knedlík (1a,3,7) 90,-
Domácí bramborové knedlíky plněné sušenou švestkou a ostružinou, sypané praženou houskou s perníkem a skořicí, přelité máslovým glazé (1a,3,7) 85,-

Pátek

Italská s těstovinou (1a,7,9) 25,-
Vepřový flamendr z panenky, domácí bramboráčky (1a,3,7) 95,-
Pečené kuřecí stehno na másle, dušená hrášková rýže (1a,3) 90,-